Je onderbewuste geeft je het alternatief!
Je onderbewuste geeft je het alternatief!

Praktijk voor hypnotherapie

Karen Kramer-Medema

Henriëttedreef 12

3561 JV Utrecht

_030-2660665_

info@onderbewustalternatief.nl

logo

Routebeschrijving

Bereikbaarheid:

Mijn praktijk bevindt zich op de eerste verdieping en is tot mijn spijt niet rolstoeltoegankelijk. Indien traplopen een probleem voor je geeft, laat me dat dan weten, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Met het openbaar vervoer:

Vanaf Station Utrecht Centraal neem je bus 3 richting Overvecht of bus 6. Je stapt uit bij halte Taagdreef. Je staat dan voor een buurthuis op de hoek van de Henriëttedreef. Loop een klein stukje met de busrichting mee en sla rechtsaf de Henriëttedreef in. Voorbij het buurthuis begint een blok van 5 huizen. Het gele huis is nummer 12. De bushalte voor de bus terug ligt net om de hoek op de Taagdreef.

Vanaf

station Utrecht Overvecht

neem je de uitgang met de ronde trap. Je gaat dan rechtuit richting de rotonde, steekt hier over en gaat voorbij de moskee linksaf de Winterboeidreef in. Deze loop je uit tot het einde en je volgt vervolgens rechtsaf het fietspad. Als dit naar links afbuigt loop je mee die kant op en steekt aan het eind de straat over. Je staat dan op de hoek van de Teun de Jagerdreef en de Suze Noiretdreef. Ga rechtsaf de Suze Noiretdreef in tot aan de derde links; dit is de Henriëttedreef. Aan de linkerkant zijn 5 huizen; het gele huis is nummer 12.

Met de auto vanuit de richting Amsterdam (A2)

: Neem afslag 6 (Ring Utrecht Noord) en volg de ring tot aan de tweede rotonde (Henri Dunantplein). Ga hier rechtsaf de Einsteindreef op, vervolgens de derde links (Brailledreef). Voor het spoor bij het squashcentrum ga je linksaf de Taagdreef op. Rijd de Taagdreef af, sla linksaf de Rhonedreef in en vervolgens rechtsaf de Henriëttedreef in. Aan het eind van de straat zijn aan de rechterkant 5 huizen, het gele huis is nummer 12.

Met de auto vanuit andere richtingen:

Vind vanaf de A12 of de A28 je weg naar de A27. Neem op de A27 de afslag Veemarkt (30) en ga richting Utrecht. Volg deze weg (Biltse Rading, verderop Kardinaal de Jongweg) langs 2 rotondes tot aan het einde. Ga rechtsaf onder het spoor door en dan weer de eerste rechts (Taagdreef). Rijd de Taagdreef af, sla linksaf de Rhonedreef in en vervolgens rechtsaf de Henriëttedreef in. Aan het eind van de straat zijn aan de rechterkant 5 huizen, het gele huis is nummer 12.
volgende pagina
Op behandelingen in mijn praktijk zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing.